6/6/10

D'aqui uns dies fare una exposició dels ultims treballs , els nus, en Fofana, els de cuba, etc l'inaguració sera el dia 19 de juny a les 19,30 tots esteu convidats, si us fa mandra aquest dia, estaran exposats + de dos mesos , les excuses es redueixen!!

10 comentaris:

  1. Rosa, te felicito y espero que tengas mucho éxito.
    No te prometo nada, pero si tengo ocasión de pasar por Vic, vendría a verla.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitacions i molta sort per a la teua exposició, Rosa.

    ResponElimina
  3. Hola Rosa, gracias por tu comentario, pero, no, no... escribir no, apenas me animo con los pinceles, ja ja.
    En serio gracias.
    un beso.
    (Muy buena la música)

    ResponElimina
  4. Hola Rosa:
    Por fin ya he visto que has publicado en mi blog, al final lo has conseguido.
    Rosa te cuento; en estos momentos estoy preparando un función infantil junto con una amiga, y con respecto a la estética y escenografía estamos bastante perdidos, yo no se si sería pedirte demasiado que en algún momento te envíe el texto y me pudieras dar alguna indicación.

    perdona si he sido demasiado osado en pedirte esto.

    Un cordial saludo y esperando noticias tuyas
    Manu Medina

    ResponElimina
  5. Si , eres osado pero en el sentido de que ....como sabes que yo voy a tener un buen criterio???Pero si tu te atreves tambien me voy a atrever yo, pues en realidad me estas alagando y mucho , tu envia pero dame pistas de lo q habiais pensado.....

    ResponElimina
  6. Ja m’agradaria tindre el do del que dius que transmeto. La vista, la mirada, el ulls per mi son part vital de la meva existència.
    Saps que m’agradaria?, potser ja t’ho e dit algun cop, voldria saber pintar i donar color a la pell tal com ho fas tu. El to de la pell es el mes difícil de plasmar en un quadre.
    De totes maneres amb sento afalagat per les teves paraules.
    Tot lo lleig del mon, ho veig, som en un espai ple de merda, però necessito comunicar i compartir les imatges belles, las que la meva selectiva mirada fotogràfica enquadra com a necessitat vital , m’entres la retina m’ho permeti eixís ho faré, la utilitzo com a teràpia, es el motiu que em dona les forces necessàries per llavar-me cada dia i tirar endavant.
    Gracies per las teves paraules. Una sincera abrasada.
    Hei companya.... que aquesta exposició sigui un rotund èxit, mira per on, avui una de les meves filles es a Vic.

    ResponElimina
  7. Hola Rosa, m'ha fet molta il.lussió veure el programa de la teva expo. d'avui on hi ha ekl "Fofana" collint les vinyes de casa meva. No podrè venir avui pero ojala pugui fer una escapada a Vic a veure l'exposició. De totes maneres m'agradaria poder disposar d'un programa. Si hem dones un mail et donarè la meva adreça o la forma de que mel enviis. El mai mail: lavinyavermella@gmail.com. Moltes gràcuies i molta sort. Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Hola Rosa, he inclós el teu programa al lateral del meu blog. Espero que et vagi anar be la inauguració d'ahir i et desitjo MOLTA SORT. Una abraçada. (Si m'envies el programa per mail l'imprimiré i mel quedarè de record. Hem fa molta il.lussió). Gràcies.

    ResponElimina
  9. Desconec com has arribat al meu blog, però m'alegra perquè he descobert el teu, que m'ha agradat molt. El seguiré.
    Per cert, el video del Saramago ja funciona.

    ResponElimina
  10. Que et vagi molt bé l'exposició a Bellsmarcs, la vaig veure i tractes molt bé el color i la figura, tens una línea a seguir on ens podem fer grans coses.

    ResponElimina

blanc

blanc
Me'l van comprar!

Avionna

Avionna
venut!