Lectures

 El sueño del Celta, te una bona pinta ja desde el començament......... Ja l'he acabat, no m'ha convençut es com una historia desaprofitada , es molt millor La ciudad y los perros.

El secret del meu turbant
, molt ben escrit x una escriptora q no conexia , una historia molt il.lustrada del Afganistan , no tan intensa com "cometas en el cielo" o "mil soles esplendidos" q em van enamorar , pero esta molt be!

He acabat LA HISTORIA DE EDGAR SAWTELLE , m'ha encantat!El proxim llibre q llegire sera LA CENDRA DELS ANYS
encara no l'he llegit donç haure d'anar a Granollers x aqui no el trobo.

Anna Karènina , un gran llibre ,un clasic de Tolstoi , encara no el coneixia i m'ha agradat sobre tot per la descripcio minuciosa dels personatges i dels seus sentiments , es increible com una persona pot descriure tan be les emocions!! Despres d'aquest he llegit GUERRA Y PAZ boníssim , tot i que el final es molt iteratiu .

La palabra mas hermosa
 , un bon llibre quan mes avançes mes t'agrada , jo a partir d'un punt ja no l'he pogut deixar fins q l'he acabat! aquesta autora jo no la coneixia , Margaret Mazzantini.Ara he començat el cementiri de Praga, de l'Umberto Eco .....
Ja l'he acaba, amb tantes dades , trames i fets historics et perds si la lectura no es seguida i te moments q el llenguatge es recaragolat i t'has de saber molta historia x disfrutar lo , tot i aixo podria dir q hi han moltes parts q m'han agradat i unes quantes q s'han fet pesades " Rosacruces , satans i lucifers" i el final no m'ha compensat. M'ha entrat curiositat x el llibre de Joly, aixo si!

He llegit: Habitacions tancades de Care Santos .......Com mes llegeixes mes intriga
També l'home de la maleta , molt distret i lleuger de llegir , m'ha agradat.

L'Autobiografia de la Natascha Kampusch et dona la sensació que ella necessitava explicar-ho , es molt psicològic i no hi ha cap detall escabrós , la sensació es q aquesta nena n'ha sortit enfortida d'aquesta desgracia i vol demostrar q dir q te el sindrome d'estocolm es una manera molt simple d'explicar el q l'hi va passar, m'ha agradat.

Se el que estas pensantJohn Verdon...........Si t'agrada la serie mentes criminales............

blanc

blanc
Me'l van comprar!

Avionna

Avionna
venut!