13/2/13

FENT PINYA




                                                SUPORT , Oli sobre llenç,2013 .
En aquesta obre m’interessa representar la importància que te la gent del teu entorn per oferir-te un punt de suport, la confiança entre les persones permet assolir qualsevol repte.
El tema dels Castells, aporta moltes sensacions a l’hora de pintar-los, doncs la plasticitat, l’energia, el color, la força que transmeten és molt gran i plasmar-ho en un llenç representa un esforç que es transforma en satisfacció així que va sorgint. En els Castells ho pot trobar-hi l’expressió de molts valors i expressions de la gent, l’esforç de tot un grup de gent, el treballar coordinadament, l’objectiu comú, l’equilibri, la força, la solidaritat... En el quadre “Suport”, on les mans, la unió de mans te tot el protagonisme. Crec que expressa totes aquestes sensacions i valors. Al conjuntar forces per a donar aquest suport al castell que s’alçarà. Tota l’energia focalitzada en les mans que simbolitza el treball col·lectiu per assolir l’objectiu. És una imatge de com la suma de mans, del treball conjunt, de solidaritat i confiança pot fer possible aconseguir qualsevol repte.

2 comentaris:

  1. Hola Rosa!!! Hace tiempo que no te escribo ningún comentario pero tampoco te prodigas en sacarlos en tu blog. Eso sí, los veo todos y admiro tu pintura. Qué paciencia!!! Y... qué bien desarrollas este tema. Eres una "artistaza como un templo"!!
    Me encanta todo lo que pintas y a juzgar por las fotos eres muy joven. Uf, qué futuro!!!
    En d'avant!!! tienes el mundo para ti.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias x tus comentarios , tienes razon tenia el Blog abandonado !!

    ResponElimina

blanc

blanc
Me'l van comprar!

Avionna

Avionna
venut!